Αποστολή Άρθρων

Μπορείς να στείλεις τα δικά σου άρθρα και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε με το όνομά σου.
e-mail επικοινωνίας : m_tselepidou@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γ΄ φάση Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων των ομαδικών αθλημάτων Πετοσφαίρισης και Καλαθόσφαιρας .


Στο άθλημα της Πετοσφαίρισης ολοκληρώνονται οι αγώνες του Ταμπλό των οκτώ στις 24-4-2012 και η Τελική φάση του Final Four θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Απριλίου του 2012 στο νομό Δράμας.
Στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης ολοκληρώνονται οι αγώνες του Ταμπλό των οκτώ στις 23-4-2012 και η Τελική φάση του Final Four θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Απριλίου του 2012 στο νομό Αττικής (κλ. Γυμναστήρια «Στ. Βενέτης» στο Αιγάλεω και «Αν. Παπανδρέου» στο Περιστέρι).

                Αναλυτικότερα:
   Για την τελική φάση (final four) του αθλήματος  της  Πετοσφαίρισης ΛΥΚΕΙΩΝ   έχουν ήδη  προκριθεί οι ομάδες μαθητών του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Ζωής» (Δ΄Αθήνας), του ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας ( Β΄Αθήνας), και του 3ου ΓΕΛ  Αλεξανδρούπολης (Ν. Εβρου) ενώ την παραμονή του FINAL  FOUR (24 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Ελληνικό Κολλέγιο» (Α΄ Θεσσαλονίκης) και του Λυκείου Πολεμιδίων Λεμεσού (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.
Οι σχολικές ομάδες μαθητριών που  έχουν ήδη  προκριθεί για το FINAL FOUR είναι  το 6ο ΓΕΛ  Ζωγράφου (Α΄ Αθήνας),  το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Σχολή Μωραΐτη» ( Β΄ Αθήνας ) και το  4ο  ΓΕΛ  Λάρισας  ενώ την παραμονή του FINAL  FOUR (23 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Ελληνικό Κολλέγιο» ( Α΄ Θεσσαλονίκης) και  του Λυκείου  «Α. Πέτρου και Παύλου»Λεμεσού   (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.

Όλοι οι αγώνες του final four της Πετοσφαίρισης Μαθητών και Μαθητριών θα μεταδοθούν για πρώτη φορά σε πραγματικό χρόνο (live streaming) διαδικτυακά.
Ο σχετικός υπερσύνδεσμος είναι: http://stg2.syzefxis.gov.gr/drama.html
 
Για την τελική φάση (final four) του αθλήματος  της  Καλαθοσφαίρισης ΛΥΚΕΙΩΝ   που  θα διεξαχθεί στα κλειστά γήπεδα του Περιστερίου και Αιγάλεω ( Γ΄Αθήνας)   έχουν ήδη  προκριθεί οι ομάδες μαθητών του 3ο ΓΕΛ  Ηρακλείου (Ηρακλείου),  του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Δούκα»   (Β΄ Αθήνας) , του  Ιδιωτικού ΓΕΛ  Ζωσιμαίας  ( Ιωαννίνων) ενώ την παραμονή (23 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη» (Α΄ Θεσσαλονίκης) και  του Λυκείου «Α. Πέτρου και Παύλου» Λεμεσού (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.
Οι σχολικές ομάδες μαθητριών που  έχουν ήδη  προκριθεί για το FINAL FOUR είναι  το 2ο ΓΕΛ  Άνω Λιοσίων (Δυτ. Αττικής), το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Φρυγανιώτης» (Β΄ Θεσσαλονίκης), το  1ο  ΓΕΛ  Κω (Δωδεκανήσου) ενώ την παραμονή  (23 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Αριστοτέλειο Κολλέγιο» (Α΄ Θεσσαλονίκης) και του Λυκείου  Κύκκου  Β΄ Λευκωσίας  (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.





Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


   
     ΣΤΕΛΙΟΣ  ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου